"Minun kuopuksella on nukahtamisvaikeuksia usein ja hän pyytää: äiti, rauhota mut sillä sun kosketuksella ja satuhieronnalla."

Rauhota mut: 5-osainen, käytännönläheinen verkkokurssi Satuhieronnasta – tutkitusta menetelmästä, joka auttaa lastasi rauhoittumaan ja rentoutumaan jopa 10 minuutissa

"-- Tyttäreni iltajuoksut saatiin loppumaan satuhieronnan myötä. Tätä ennen olimme kokeilleet jo monia lasta rauhoittamaan auttavia asioita kuten silittelyä, kirjan lukemista, unimusiikin kuuntelua, vanhemman istumista sängyn vieressä... mutta mikään ei oikein auttanut.

Lapsi lähti vanhemman poistuttua juoksentelemaan kikattaen sängystä tai jos huoneeseen jäätiin alkoi potkimaan vanhempaa tai hyppimään sängyssä tms.

Satuhieronta on auttanut lastamme rauhoittumaan niin, että lapsemme odottaa hyvällä mielellä nukkumaanmenohetkeä eikä enää muutu levottomaksi ja rauhattomaksi vaan pysyy sängyssään, ja nukahtaa sinne itsenäisesti, kun äiti lähtee huoneesta 10-15 min satuhieronnan jälkeen."

- Joulukuussa 2018 verkkokurssille osallistuneen vanhemman palaute

Mitä tämä kurssi voi sinulle antaa? Tämän kurssin ja satuhieronnan vaikutukset avautuvat parhaiten, kun luet seuraavan lyhyen tarinan, jonka eräs satuhierontaa kokeillut äiti lähetti meille:

“Minulla on 7-vuotias poika, joka on oireillut masennusta ja käytöshäiriöitä useamman vuoden. Hänellä ei ole diagnoosia mutta joutuu helposti tulistuvan tempperamenttinsä seurauksena törmäyskurssille muiden lasten kanssa. Jatkuva negatiivinen palaute ympärillä on vienyt omat voimat aika lailla. Näin huono äitikö olen?

Viime vuosien suuret muutokset, kiire työelämässä ja koulun aloitus perheessämme saivat tilanteen kärjistymään ja minut etsimään epätoivoisesti apua eri tahoilta. Suoraan sanottuna tuntui että omat keinot oli nollissa ja muutkin lapset vei oman osan. Löysin sattuman avustuksella satuhierontasivut.

Aluksi olin aika skeptinen mutta päätin kuitenkin kokeilla. Siinä tuntui ihanalta kun kerrankin oli selvät ohjeet mitä sanoa ja mitä tehdä. Melkein itketti kun tajusin hieronnan ja sadun vaikutuksen lapseen ja itseeni..heti ekasta satukerrasta. Minulla on myös nuorempia 3-5vuotiaita lapsia ja tein heillekin joinakin iltoina tätä satuhierontaa. Kaikki lapseni rentoutuivat välittömästi hieronnan aikana ja jälkeen ja vanhinkin lapsistani pyysi heti keksimään jatkoa tarinalle etten vielä lopettaisi.Satuhieronta on ennen kaikkea rauhoittanut lapsiani ennen nukkumaan menoa mutta saanut myös sulkeutuneen vanhimman lapseni avautumaan omista ajatuksistaan hieronnan jälkeen. Kiukku ja suuttumus on hävinneet hieronnan aikana ja tuntuu kuin olisin saanut ihan uuden yhteyden lapsiini tämän avulla. Lapset pyytävät melkein joka ilta minulta satuhierontaa. Itse koen onnistumista äitinä niinä rauhallisina hierontahetkinä ja rakkautta lastani kohtaan, joka joskus tuntuu hyvinkin vaikealta jatkuvien käytösongelmien takia. 
Tämä kaikki edellä mainittu on saanut minut kiinnostumaan tästä todella ihanasta tavasta osoittaa lapselle miten tärkeä hän on ja voimaantua itsekin ihanista lapsistani.
Uskon että säännöllisesti toteutettuna se nostaa vanhimman lapseni olematonta itsetuntoa, vähentää agressioita ja vahvistaa suhdettani kaikkien kolmen lapsen kanssa. Nuorin lapsikaan ei uhmaa enää nukkumaan laitossa kun odottaan illan kohokohtaa ja äidin kanssa omaa aikaa. Tämä on erinomainen keino antaa henkilökohtaista huomiota jokaiselle lapselle!

Ps: Tehtiin tänään uusia satuhierontoja ja lapset melkein sulavat  onnesta käsissä. Vanhin poika kaiveli vanhan unikaverinsa viereen heti hieronnan jälkeen, jota ei ole vuosiin kaipaillut. Jotain on meidän perheessä tapahtumassa!”

Jos yllä oleva äidin tarina puhutteli sinua, tämä verkkokurssi on sinua ja lastasi varten.

Kurssin opeista on paljon arkisia käytännön hyötyjä koko perheelle. Esimerkiksi: Jos lapsesi rauhoittumiseen iltaisin kuluu nyt keskimäärin kaksi tuntia, voisit vähentää sen 15 minuuttiin. Sinulle jäisi joka ilta lähes kaksi tuntia enemmän aikaa oman hyvinvointisi ylläpitoon, omiin askareisiisi tai parisuhteesi hoitamiseen.

Samalla tuet lapsesi tervettä kehitystä, itsetuntoa sekä tunteiden hallintaa ja parannat luottamusta sinun ja lapsesi välillä.

Yli 95 % kurssin hankkineista suosittelee kurssia myös muille!

100 %:n tyytyväisyystakuu. Saat ensimmäisen osan kurssista 30.9. Materiaalit jäävät käyttöösi pysyvästi.

”-- Satuhieronta on ihastuttava tapa yhdistää monia arvokkaita perinteitä: tarinankerronnan ja hieronnan, hyväksyvän läsnäolon ja rentoutumisen, kehitystieteiden ja kokemuksellisen ymmärtämisen.

Toivon, että jokainen pienten lasten kanssa arjessa elävä: isä ja äiti, sijaisvanhempi, varhaiskasvatuksen työntekijä tai esim. kerho-ohjaaja löytäisi Satuhieronnan. Siihen perehtyminen rikastaisi yhtä lailla heidän ja heidän vastuullaan olevien lasten elämää.”

Jukka Mäkelän (lastenpsykiatri, Theraplay-vuorovaikutusterapian kouluttaja, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, THL) kommentti yli 7 000 kappaletta myyneeseen Satuhieronta-kirjaan

Paljonko kurssi maksaa?

Tarjoamme sinulle tämän viikon ajan mahdollisuuden valita itse, paljonko maksat kurssista.

Luotamme siihen, että asiakkaamme ovat rehellisiä ja tukevat työtämme tämän kurssin sekä lasten ja aikuisten hyvinvoinnin parissa sellaisella summalla, johon heillä on juuri nyt varaa.

Riippumatta siitä, paljonko maksat kurssista, saat käyttöösi aivan samat materiaalit kuin kaikki muutkin. Kaikki kurssimateriaalit jäävät käyttöösi pysyvästi.

Jos et ole kurssiimme tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Kurssillamme on 100 %:n tyytyväisyystakuu.

100 %:n tyytyväisyystakuu. Saat ensimmäisen osan kurssista 30.9. Materiaalit jäävät käyttöösi pysyvästi. Kurssin normaalihinta kampanjan ulkopuolella on 97€

Satuhieronnan aikana käyttämälläsi myönteisellä kosketuksella vaikutat:

 • lapsen positiivisen minäkuvan muodostumiseen: lapsi muodostaa käsitystä itsestään aistikokemustensa perusteella. Myönteinen, läsnäoleva kosketus tuo tunteen arvostettuna ja rakastettuna olemisesta.
 • lapsen stressinhallinnan kehittymiseen: hän hallitsee paremmin haasteita, joita tulee vastaan esimerkiksi koulussa.
 • lapsen perusturvallisuuden rakentumiseen. Tällöin lapsi voi tuntea olonsa turvalliseksi elämän muuttuvissakin tilanteissa ja hän uskaltaa esimerkiksi kokeilla ja oppia uutta sekä olla luova.
 • terveen kiintymyssuhteen muodostumiseen. Lapsuuden terveillä kiintymyssuhteilla on vaikutusta tasapainoisten ihmissuhteiden muodostumiseen myös aikuisuudessa.
 • lapsen terveen kehonkuvan ja kehoyhteyden muodostumiseen. Hän oppii pitämään kehostaan ja suhtautumaan sen hyvinvointiin terveellä ja rakentavalla tavalla.
 • lapsen kykyyn kokea positiivisia tunteita ja onnellisuutta.
 • lapsen taitoon rentoutua ja rauhoittua, joka on valtavan tärkeä taito nykypäivän hektisessä elämänrytmissä.
 • lapsen kykyyn keskittyä sekä oppia uutta: tuntiessaan olonsa turvalliseksi ja rauhalliseksi lapsen on huomattavasti helpompi keskittyä ja oppia uutta.
 • lapsen luovuuden ja itseilmaisun kehittymiseen.

Tarinoilla ja saduilla, joita kerrot, annat lapselle mahdollisuuden

 • käyttää mielikuvitustaan ja luoda positiivisia mielikuvia
 • löytää uusia puolia ja vahvuuksia itsestään.
 • käsitellä ja kohdata tunteita – myös niitä vaikeita tunteita, jotka ovat saaneet lapsesi pois tolaltaan.
 • rentoutua sadun maailmassa.
 • jäsentää omaa tarinaansa ja mielikuvaansa maailmasta.
 • oppia, että maailmassa on paljon hyvää, ihmisiin voi luottaa ja asioita voi kokeilla, vaikka aina ei onnistuisikaan.

100 %:n tyytyväisyystakuu. Saat ensimmäisen osan kurssista 30.9. Materiaalit jäävät käyttöösi pysyvästi. Kurssin normaalihinta kampanjan ulkopuolella on 97€

“Vilkas lapsemme, jota on vaikea saada rauhoittumaan lepohetkenkään ajaksi, rauhoittui ja nautti satuhieronnasta suuresti. Seuraavana päivänä hän pyysi satuhierontaa itse.”

Vanhemmuus on haastavaa ja moni vanhempi kokee varmasti ajoittain riittämättömyyttä. Haluamme olla tukemassa sinua, jotta suhde lapseesi voi kehittyä yhä vain rakentavampaan suuntaan. Työskenneltyämme 7 vuotta päätoimisesti Satuhieronnan parissa päätimme luoda edullisen verkkokurssin vanhempien tueksi ja opettaa menetelmän kaikille siitä kiinnostuneille.

Kurssilla opetamme, kuinka voit yksinkertaisella tavalla merkittävästi parantaa suhdettasi lapseen, helpottaa hänen oloaan ja lisätä sekä lapsesi hyvinvointia että omaa hyvinvointiasi. Jopa 15 minuutin päivittäisellä satuhierontahetkellä voi olla suuri vaikutus perheenne arkeen.

Verkkokurssille osallistuminen voimaannuttaa ja tuo hyvinvointia koko perheellenne. Kun sinä osaat rauhoittua, myös lapsesi on helpompi rauhoittua. Kun lapsesi rauhoittuu, myös sinä rauhoitut. Kun yhteinen arki rauhoittuu, on enemmän tilaa myönteisille hetkille ja kokemuksille. Kurssin aikana opit myös paljon oman kehosi toiminnasta ja osaat suhtautua myös oman elämäsi haasteisiin tasapainoisemmin.

"Erityisesti 10-vuotias tyttäreni rakastui satuhierontaan. Hän on stressaaja ja nukkuu levottomasti. Avaruusmatka on hänen suosikkinsa. Hän haluaa tehdä hieronnan aina minullekin ja se on satumaisen ihanaa ja rentouttavaa. Oksitosiini aivan virtaa. Siitä tulee niin hyvä olo, että tekisi mieli vain jäädä sijoilleen ja nukahtaa. <3 Ihana yhteinen hetki <3"

- Joulukuussa 2018 kurssille osallistunut osallistuja

Mitä Satuhieronta on?

Satuhieronta on yksinkertainen, Sanna Tuovisen kehittämä menetelmä, jossa kerrot lapsellesi satua ja samalla kuvitat sadun tapahtumia myönteisen kosketuksen avulla lapsen keholle. Kosketus ja satu etenevät siis yhtä aikaa.

Sadun ja myönteisen kosketuksen yhdistäminen auttavat lastasi rentoutumaan ja rauhoittumaan  sekä kehon että mielen tasolla. Satuhieronnassa on vaikutteita Theraplaysta, kehoterapioista sekä NLP:stä.

Satuhieronnan tekeminen ei ole vaikeaa, kunhan sitä vain harjoittelee ja ymmärtää, mistä tässä menetelmässä on kysymys. Me loimme Rauhota mut -verkkokurssin, jotta mahdollisimman monilla olisi mahdollisuus päästä edullisesti mukaan.

Mitä Rauhota mut -verkkokurssi sisältää?

Verkkokurssi on viisiosainen ja se opettaa sinulle käytännönläheisesti, miten voit rauhoittaa perheesi arjen ja lisätä perheesi hyvinvointia helposti Satuhieronnan avulla.

Saat kurssilta runsaasti satuhierontoja ohjeineen, yksinkertaisia ja hyödyllisiä harjoituksia rentoutumisen avuksi sekä tärkeää tietoa harjoitusten ja arjen hyvinvoinnin tueksi. Saat ensimmäisen osan kurssista 30.9. ja seuraavat osiot aukeavat kurssialustalle joka toinen päivä sen jälkeen.

Linkki kurssialustalle lähetetään sinulle sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen, ja saat samalla tunnukset, joiden avulla pääset kirjautumaan kurssille.

"Ehdin vasta tutustua ensimmäiseen osaan, mutta se vaikuttaa todella asiantuntevalta ja tärkeältä. Juuri tällaisia neuvoja olen kaivannut arjessa."

- Joulukuussa 2018 kurssille osallistunut äiti

Osio 1: Satuhieronnan matkalle

 • Mitä satuhieronta on?
 • Satuhieronnan kultaiset ohjeet, joiden avulla luot rentouttavan satuhierontahetken
 • Lapsen suhtautuminen satuhierontaan
 • Kokeile nyt satuhierontaa lapsesi kanssa: ensimmäiset satuhieronnat ohjeineen + äänite

Osa 2 - Stressinhallinta ja rentoutuminen

 • Mitä stressi on? Stressin ja rauhoittumisen tasapaino on hyvinvointimme perusta
 • Näin rentoudut itse: Vinkkejä ja tehokkaita rentoutuskeinoja vanhemmalle. Huomaa ero jo parissa minuutissa!
 • Ymmärrä lapsen stressiä: Mitä lapsen levottomuus on ja mitä lapsi tarvitsee rauhoittuakseen?
 • Rauhoittuminen on opeteltava taito: Näin vahvistat sitä

Osio 3: Hyvinvointia tukeva, läsnäoleva ja rauhoittava kosketus

 • Millainen kosketus tukee lapsen hyvinvointia?
 • Millainen kosketus auttaa lasta parhaiten rauhoittumaan?
 • Myönteisen, läsnäolevan kosketuksen sekä mielikuvien yhdistämisestä syntyy satuhieronta: syvennä ymmärrystäsi videoharjoituksen avulla
 • Rauhoittavia satuhierontoja ohjeineen
 • Miksi on tärkeää opetella lapsesta pitäen myönteisen kosketuksen tapoja?

Osio 4: Miten Satuhieronta tukee lapsen terveen itsetunnon kehittymistä ja muita syviä tarpeita?

 • Satuhieronta lapsen terveen itsetunnon ja perusturvallisuuden rakentamisen tukena
 • Aikuisen läsnäolo lapselle ja läsnäolon harjoittelu
 • Seuraavat satuhieronnat ohjeineen

Osio 5 - Satuhieronta perheen arjessa

 • Mahdolliset haasteet satuhierontahetkissä ja ratkaisuja niihin
 • Satuhieronnan soveltaminen arjen tilanteissa
 • Seuraavat satuhieronnat ohjeineen ja äänitteineen
 • Miten tästä eteenpäin?

Ketkä vastaavat kurssin sisällöstä?

Kurssin ohjaajina toimivat koko Satuhieronta-tiimimme jäsenet eli Sanna, Kati ja Topi

Sanna Tuovinen

Satuhieronta-menetelmän kehittäjä, koulutettu hieroja, rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja, lähihoitajan ammattitutkinto (kasvun tukeminen ja ohjaus)

Kati Penttinen

FM, äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, kirjallisuusterapiaohjaaja

Topi Laitinen

Fysioterapeutti, Satuhieronta-kouluttaja

Usein kysyttyjä kysymyksiä Rauhota mut -verkkokurssista

Minkä ikäiselle lapselle voin tehdä satuhierontaa?

Satuhierontaa voi tehdä lapselle vauvasta lähtien, eikä satuhieronnan tekemiselle ole ikärajaa. Voit kokeilla tehdä satuhierontaa vaikkapa myös puolisollesi tai ystävillesi. Ihan pienille vauvoille tarkoitettuja satuhierontoja löydät tekemästämme Satupilven hattaralla - Satuhierontaa vauvalle -nimisestä kirjasta.

Lapseni on todella levoton, eikä millään tahdo rauhoittua iltaisin. Miksi Satuhieronta auttaisi?

Satuhieronnan myönteinen, rauhallinen kosketus vaikuttaa rentouttavasti hermoston ja aivojen välityksellä koko kehoon. Tyynnyttävä, rauhoittava ja tuntuva kosketus laskee stressihormonitasoa ja vapauttaa mielihyvähormoneja. Tämä ohjaa lasta siirtymään stressitilasta rauhoittumisen tilaan.

Tällainen kosketus yhdistettynä satuihin voi tukea hyvin lasta, jolle rauhoittuminen on muuten haastavaa. Päivähoidossa on usein havaittu, että juuri levottomat ja rauhattomat lapset hyötyvät Satuhieronnasta nopeiten. Lapsi ei välttämättä pysty rauhoittumaan ilman aikuisen tukea, vaan tarvitsee siihen aikuisen apua ja ohjausta.

Meidän arki on suht rauhallista ja esimerkiksi nukkumaanmenon kanssa ei ole tarvinnut miltei koskaan taistella. Mitä tämä tuote voisi antaa meille?

Mitään erityisiä haasteita nukahtamisen kanssa ei tarvitse olla, jotta tuotteen voi hankkia ja hyötyä siitä. Rauhota mut -verkkotuote voi olla antamassa uudenlaisia kokemuksia läsnäolevasta vuorovaikutuksesta.

Satuhieronta on samalla ihana tapa vahvistaa lapsen ja vanhemman välistä kiintymyssuhdetta. Satuhieronnalla on myös monia muita syviä vaikutuksia lapsen hyvinvointiin: Satuhieronta on muun muassa yksi keino tukea lapsen itsetuntoa sekä tervettä kasvua ja kehitystä.

Tarvitseeko minun osata tehdä Satuhierontaa tai tietää jotain ennestään, ennen kuin voin hankkia tämän verkkokurssin

Ei tarvitse. Kurssin aikana kerrotaan kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää ennen Satuhieronnan tekemistä sekä sen aikana. Unisatuhieronnat sisältävät myös ohjeistuksen satuhieronnassa tehtävistä liikkeistä.

Sinun ei tarvitse siis vielä tietää Satuhieronnasta mitään osallistuaksesi kurssille. Opetamme kaiken tarpeellisen, jotta pääset alkuun.

Meidän perheessämme koskettaminen ei ole ollut tapana, miten tämä sopii perheemme arkeen?  Asia tuntuu vieraalta.

Silloinkin, kun koskettaminen tuntuu vieraalta, kannattaa Satuhierontaa kokeilla. Sadun ja kosketuksen yhdistäminen voikin yllättäen tuntua omalle ja luontevalle jutulle. Satu antaa koskettamiselle tarkoituksen, oman paikan ja tilan.

Satuhierontahetket avaavat luontevasti ja kuin huommaamatta ovia myös muille läheisyyden ja välittämisen hetkille, joilla on lapseen usein rauhoittava vaikutus. On tutkittu, että pienikin muutos kosketuskulttuurissa tai asenteissa voi vaikuttaa suuresti lapsen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Onko menetelmän oppiminen vaikeaa?

Ei ole. Satuhieronta on yksinkertaista ja helppoa. Satuhieronta-hetken luominen vaatii sinulta vain pientä luovuuteen heittäytymistä ja tahtoa pysähtyä lapsen äärelle. Verkkokurssilla käymme läpi Satuhierontaan liittyvää teoriaa ja käytäntöä, jolloin pystyt sisäistämään Satuhieronnan perusperiaatteet ja vaikutukset.

Minulla on jo Satuhieronta-kirja, tarvitsenko tätä kurssia mihinkään?

Kurssilta löytyy paljon sisältöä mitä kirjassa ei ole ja käymme kaiken läpi tarkkaan videoiden opastuksella. Erityistä kiitosta on saatu videoista, joissa näytetään miten Satuhierontaa käytännössä tehdään.

Lisäksi saat valmiit äänitteet ja taustamusiikit tukemaan Satuhierontahetkiäsi.

Jos hankin Rauhota mut -verkkokurssin, miten usein satuhierontoja tulisi tehdä, jotta niistä olisi hyötyä?

Satuhieronnasta on eniten hyötyä säännöllisesti tehtynä, mutta jo yksittäiset kerrat voivat olla hyvin merkityksellisiä. Anna Satuhieronnan tulla teidän perheeseenne juuri teidän näköisesti.

“Lapsi todella tykkää, ja tämä toimii hyvänä apuna unen saamisessa. Rauhoittaa meidän energia-pakkauksen.”

Olen hieronut lapsiani aivan heidän syntymästään lähtien ja luemme paljon satuja. Mitä uutta tämä verkkokurssi voi meille antaa?

Kosketus vahvistaa sanojen viestiä ja mielikuvista tulee näin hyvin eläviä. Satuhieronnassa tarinat viedään keholliselle tasolle. Moni vanhempi on kertonut löytäneensä aivan uudenlaisen tavan olla yhteydessä lapseen Satuhieronnan myötä.

Olen todella stressaantunut ja kireä. Pystynkö rauhoittamaan lastani tämän verkkokurssin avulla, kun en itsekään osaa rentoutua?

Moni aikuinen kärsii stressistä ja ylikuormituksesta tässä ajassa. Rauhota mut -verkkokurssi on vastuullinen hankinta kotiin, jossa vanhempi kokee tarvitsevansa itse apua stressinhallintaan.

Yksi Satuhieronnan tehtävistä on tukea myös aikuista rauhoittumisessa ja rentoutumisessa. Saatat yllättyä siitä, miten rauhoittavaa Satuhieronnan tekeminen on. Pienikin rentoutumisen hetki päivässä voi muuttaa omaa oloasi paljon. Tämä verkkotuote sisältää myös vanhemman oman rentoutusäänitteen, jonka avulla ohjaamme sinua rentoutumiseen.

En ole kovin tottunut käyttämään sähköisiä tuotteita. Täytyykö minulla olla joitakin aivan erityisiä tietoteknisiä taitoja, jotta voin ottaa kurssin käyttööni?

Ei tarvitse. Saat sähköpostiisi parin päivän välein linkin, josta klikkaamalla pääset käyttämään katsomaan sisältöjä. Tässä ei ole mitään monimutkaista.

Missä satuhieronta on kehitetty? Mihin menetelmä perustuu?

Satuhieronta on Suomessa kehitetty menetelmä, jossa on vaikutteita Theraplaysta, kehoterapioista sekä NLP:stä (neuro-lingvistinen ohjelmointi). Menetelmä perustuu myönteisen kosketuksen, mielikuvien ja sanojen yhdistämiseen. Myönteisen kosketuksen positiivisista vaikutuksista löytyy jo paljon tutkimustietoa niin Suomessa kuin muissa maissa.

Tarinoiden ja satujen eheyttävästä merkityksestä lapsen kasvulle ja kehitykselle tiedetään myös jo paljon. Kahden aistin kautta kerrottava Satuhieronta on saanut menetelmänä kiitosta varhaiskasvattajilta, lastenpsykiatreilta sekä vanhemmilta juuri lapsilähtöisyyden, rauhoittavuuden ja yksinkertaisuuden vuoksi.

Ihmettelen, voiko yksi menetelmä oikeasti olla vastaus näin moneen tarpeeseen?

Seitsemän vuoden kokemuksen jälkeen voimme sanoa, että Satuhieronnan monipuolisuus ja vaikuttavuus yllättää edelleenkin yhä uudestaan myös meidät täällä Tarina ja Kosketus Oy:ssä. Lisäksi tiede vahvistaa havaintomme Satuhieronnan tehosta yhä enenevissä määrin. Kosketuksen vaikutuksia ja merkitystä tutkitaan paljon.

Pienillä, yksinkertaisilla teoilla on suuri vaikutus, kun ne ovat arjessa mukana säännöllisesti ja kun ymmärretään, miksi ja miten niitä tehdään.

“Satuhieronta on ennen kaikkea rauhoittanut lapsiani ennen nukkumaanmenoa –. Kiukku ja suuttumus ovat hävinneet hieronnan aikana ja tuntuu, kuin olisin saanut ihan uuden yhteyden lapsiini tämän avulla. Lapset pyytävät melkein joka ilta minulta satuhierontaa. Suosittelen lämpimästi!"

– Kolmen lapsen äiti –

Montako erilaista satuhierontaa kurssi sisältää?

Kurssille osallistuessa saat 12 satuhierontaa, 4 valmista satuhierontaäänitettä rentouttavine taustamusiikkeineen.

Jokainen satuhieronta sisältää symbolisen, voimaannuttavan viestin, jonka on tarkoitus tukea lapsesi hyvinvointia ja itsetunnon kehitystä.

Kuinka arvokas tämä verkkokurssi on?

Millaisen arvon antaisit sille, että lapsesi rentoutuminen ja nukahtaminen helpottuvat, saatte viettää yhdessä satumaisen kauniita läheisyyden ja läsnäolon hetkiä, joissa oksitosiini virtaa ja yhteys sekä luottamus välillänne voimistuu? Nämä hetket ovat lapsen terveelle ja tasapainoiselle kasvulle ja kehitykselle aivan korvaamattoman tärkeitä hetkiä - ja samalla ne ovat sitä myös koko perheen yhteiselle hyvinvoinnille.

Saat myös vanhempana kokea paitsi ihania, palkitsevia onnistumisen kokemuksia, myös enemmän rauhallisia iltoja, jolloin sinulle vapautuu aikaa omasta hyvinvoinnistasi huolehtimiseen. Sinu oma hyvinvointisi on koko perheesi hyvinvoinnin perusta.

Rentoutumisen ja myönteisen kosketuksen kauaskantoiset vaikutukset koko perheen hyvinvointiin ovat mittaamattoman arvokkaita. Nämä hyödyt voi usein havaita jo välittömästi, jopa kokonaisessa lapsiryhmässä. Samalla vaikutukset voivat kantaa lasten elämässä pitkälle aikuisuuteen asti.

Millaisen arvon sinä antaisit tällaisille vaikutuksille?

Tämän kurssin avulla sinun on mahdollista oppia keskeisimmät asiat siitä, mitä me olemme kehittäneet jo yli 10 vuoden ajan. Satuhierontaa pääset kokeilemaan jo kurssin ensimmäisen osion yhteydessä.

Tämä kurssi sisältää ohjausvideoiden ja tekstien lisäksi seuraavat satuhieronnat ja äänitteet:

 

“Vanhemmat ovat ihan innoissaan, että miten tuo lapsi on noin rauhassa?”

- Laura Merivirta, terveydenhoitaja

Paljonko Rauhota mut -verkkokurssi maksaa?

Tarjoamme sinulle tämän viikon ajan mahdollisuuden valita itse, paljonko maksat kurssista.

Luotamme siihen, että asiakkaamme ovat rehellisiä ja tukevat työtämme lasten ja aikuisten hyvinvoinnin parissa sellaisella summalla, johon heillä on juuri nyt varaa.

Riippumatta siitä, paljonko maksat kurssista, saat käyttöösi aivan samat materiaalit kuin kaikki muutkin. Kaikki kurssimateriaalit jäävät käyttöösi pysyvästi.

Osallistumalla kurssille tuet samalla tärkeää työtämme lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin hyväksi: sinun avullasi me voimme kannattavasti jatkaa toimintaamme menetelmän kehittämisen parissa. Tehdään hyvää yhdessä!

100 %:n tyytyväisyystakuu. Saat ensimmäisen osan kurssista 30.9. Materiaalit jäävät käyttöösi pysyvästi. Kurssin normaalihinta kampanjan ulkopuolella on 97€

100 %:n tyytyväisyystakuu

Meille on myös tärkeää taata tyytyväisyytesi tuotteeseemme. Jos et ole verkkokurssiin tyytyväinen, lähetä meille viesti ja palautamme rahasi - siis koko kurssista maksamasi hinnan. Kurssillamme on 100 %:n tyytyväisyystakuu.

[Viikon ajan] olen päässyt tekemään omille lapsille satuhierontoja. Siitä on vakiintunut jo lähes rutiini ja niin hieroja kuin hierottavakin rentoutuu suunnattomasti ja kiireet ja stressit häviää! Hieronta ja halailu, läsnäolo on kuulunut elämään aina, mutta tämä on todella rikastuttava lisä perheeseen.”

- Katri Johanna Kulonen

Miten saat kurssin käyttöösi, eli miten tämä käytännössä etenee sen jälkeen, kun olet hankkinut kurssin?

1. Lähetämme sinulle heti tilattuasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin ja ohjeet kirjautumiseen.

Samassa sähköpostissa saat henkilökohtaisen tunnuksen ja salasanan, joilla pääset kirjautumaan kurssille.

HUOM! Tarkista huolella, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi kassalla oikein, ennen kuin lähetät tilauksesi. Jos sähköpostia ei ole kirjoitettu oikein, kurssiviestit eivät tavoita sinua.

2. Kurssi alkaa maanantaina 30.9. Silloin kurssin etusivulle aukeaa kurssin ensimmäinen osio. Seuraavat neljä osiota avautuvat joka toinen päivä. Pääset kurssin materiaaleihin aina samalta verkkosivulta.

3. Kurssin kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi niin pitkään, kuin haluat, eli voit opiskella sisältöjä omassa tahdissasi. Muistutamme sinua kuitenkin sähköpostitse aina, kun uusi osio avautuu.

4. Jos sinulla ilmenee jotakin kysyttävää, ole meihin yhteydessä: info@rauhotamut.fi

100 %:n tyytyväisyystakuu. Saat ensimmäisen osan kurssista 30.9. Materiaalit jäävät käyttöösi pysyvästi. Kurssin normaalihinta kampanjan ulkopuolella on 97€

Tervetuloa mukaan,

toivottaa koko Satuhieronta-tiimimme eli Sanna, Kati ja Topi.

Jos sinulla on jotain kysyttävää kurssiin liittyen, laita meille sähköpostia osoitteeseen info@rauhotamut.fi ja palaamme asiaan heti ensimmäisen hetken salliessa.