Lämmin kiitos kaikille tilaajille. Pikkupeikko ja Kuu - satumaisen rentoutumiskirjan tilausaika on nyt päättynyt.

Jos ehdit mukaan tilaukseen, tilaamasi Pikkupeikko ja Kuu - Satumainen rentoutumiskirja saapuu antamaasi osoitteeseen sinulle 19.7. mennessä

"Pikkupeikko ja Kuu, satumainen rentoutumiskirja sai ilmiömäisen positiivisen reagoinnin aikaiseksi vilkkaassa luokassa. Opettaja mainitsi jo kirjastokäyntiaikaa varatessaan, että kyseessä on erittäin rauhaton ja levoton luokka. Tarkoituksenamme oli järjestää heille kirjaston puolesta ensin rentoutusharjoitus ja sen päälle he saisivat viettää rauhallisen lukuhetken.

Kirjan erinomaisesti tehoavien rentoutusharjoitusten jälkeen tämäkin erittäin eloisaksi tunnistettu luokka rauhoittui ja luki liki puolitoista tuntia kirjoja rentoutuneena ja täydellisessä harmoniassa. Opettaja oli meidän lisäksemme hyvin ilahtunut ja lainasi kirjan heti mukaansa. Todennäköisesti se on rentouttanut oppilaita heidän koulunsa eri luokilla myös tämän kirjastoreissun jälkeen.

Kiitos siis valtavan paljon suurenmoisesta kirjasta!"

- Susanne Mikkola, Kaustisen kirjasto -

Jos sinulla on jotain kysyttävää tilaukseesi liittyen, laita meille sähköpostia osoitteeseen info@satuhieronta.fi ja palaamme asiaan heti ensimmäisen hetken salliessa.