Lämmin kiitos tilauksestasi!

Pikkupeikko ja Kuu - Satumainen rentoutumiskirja -tilauksesi saapuu antamaasi osoitteeseen sinulle 19.7. mennessä

shadow-ornament

Tässä vielä pieni lisäbonus:


Jos haluat vielä lisäksi osallistua "Rauhota mut"-verkkokurssillemme, jossa syvennymme lisää Satuhieronnan ihmeelliseen maailmaan (ja saat itsellesi myös uusia satuhierontoja), saat kurssin kuponkikoodilla "peikkokuu" hintaan 49€ (normaalisti 97€ ja säästät 48€ osallistuessasi nyt)

Koodi on voimassa vain 17.6 asti, joten toimi nyt. Kuponkikoodin voi käyttää kassalla ja kurssin materiaalit ovat käytettävissä heti tilattuasi.

Tutustu Rauhota mut - verkkokurssiin tästä napista

"Pikkupeikko ja Kuu, satumainen rentoutumiskirja sai ilmiömäisen positiivisen reagoinnin aikaiseksi vilkkaassa luokassa. Opettaja mainitsi jo kirjastokäyntiaikaa varatessaan, että kyseessä on erittäin rauhaton ja levoton luokka. Tarkoituksenamme oli järjestää heille kirjaston puolesta ensin rentoutusharjoitus ja sen päälle he saisivat viettää rauhallisen lukuhetken.

Kirjan erinomaisesti tehoavien rentoutusharjoitusten jälkeen tämäkin erittäin eloisaksi tunnistettu luokka rauhoittui ja luki liki puolitoista tuntia kirjoja rentoutuneena ja täydellisessä harmoniassa. Opettaja oli meidän lisäksemme hyvin ilahtunut ja lainasi kirjan heti mukaansa. Todennäköisesti se on rentouttanut oppilaita heidän koulunsa eri luokilla myös tämän kirjastoreissun jälkeen.

Kiitos siis valtavan paljon suurenmoisesta kirjasta!"

- Susanne Mikkola, Kaustisen kirjasto -

Jos sinulla on jotain kysyttävää tilaukseesi liittyen, laita meille sähköpostia osoitteeseen info@satuhieronta.fi ja palaamme asiaan heti ensimmäisen hetken salliessa.