arrow

Kiitos Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa -Satuhierontakorttien ja opasvihkon tilaamisesta! Tässä sinulle vielä kertaluontoinen erikoistarjous, kun luet sivua eteenpäin:

Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa -Satuhierontakortit ja opasvihko tulevat sinulle Postitse 18.-30.9.2020. Tuokoon ne paljon iloa ja inspiraatiota tullessaan!

Jos tilasit yhden tuotteen, se tulee Postitse suoraan kotiisi tai antamaasi toimitusosoitteeseen. Jos tilasit useamman Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa -tuotteen kerralla, puhelimeesi tulee tekstiviesti, kun lähetys on noudettavissa Postista.

Satuhieronta on loistava tapa kertoa lapselle, miten tärkeä hän on sinulle! Kiitos, kun tuot maailmaan tällaista välittämistä ja rakkautta!

Mikäli sinulle jäi kysyttävää tai haluat jossakin vaiheessa kertoa kuulumisia Satuhieronnan myötä, otamme kiitollisina sähköpostisi vastaan osoitteessa tilaukset@satuhieronta.fi.

Erikoitustarjous kaikille tilanneille: Digitaalinen Pikkupeikko ja Kuu -rentoutumiskirja nyt vain 9,90€ (normaalisti 18,00€).

  • useita rauhoittavia mielikuvamatkoja satuhierontaohjeineen.
  • käytännön kokemusta ja tietoa, miten lasten lihasjännityksiä saa purettua.
  • hierontaohjeet, miten yöllinen hampaiden narskuttelu saadaan vähenemään ja jopa loppumaan.
  • useita hyödyllisiä ja konkreettisia vinkkejä kirjan käyttöön kotona ja lasten parissa työskenteleville.
  • kuvataiteilijan tekemän satumaisen kuvituksen, joka vie tarinoiden mukana mm. taikaputouksen äärelle, meren hengitystä kuuntelemaan ja tähtisadetta ihastelemaan.
  • 34-sivuisen matkan rentoutumisen maailmaan E-kirjan muodossa. (Tämä sama kirja oli aiemmin myynnissä paperiversiona ja siitä pidettiin paljon!).
  • Kirjassa on selkeä rakenne ja helppous uppoutua niihin osa-alueisiin, jotka puhuttelevat teitä eniten.

Mitä hyötyä Pikkupeikko ja Kuu -kirjasta on ollut asiakkaillemme?

”Olimme käyttäneet "tavallista" satuhierontaa jo pidemmän aikaa ja olin huomannut siitä olevan jonkin verran hyötyä lastemme öiseen narskutteluun. Pahimmillaan narskuttelu oli niin äänekästä, että viereisessä huoneessa nukkunut aikuinen heräsi siihen öisin. Narskuttelu oli monesti yhteydessä päivän tapahtumiin ja tapahtumarikkaan päivän jälkeinen yö oli perheessämme hyvinkin äänekäs.

Pikkupeikko ja Kuu -kirjassa törmäsin kasvojen alueelle tehtävään satuhierontaan, jonka sanottiin rentouttavan kasvojen alueen lihaksia ja että siitä voisi olla hyötyä myös narskuttelun vähentämiseen. Aloin tekemään lapsille iltaisin ennen nukkumaan menoa kasvosatuhieronnan kirjan sadun mukaan.

Hyvin pian huomasin, että lasten öinen narskuttelu väheni ja loppui lähes kokonaan. Narskuttelu on enää hyvin satunnainen vieras meillä öisin. Lievää narskuttelua saattaa enää esiintyä, mikäli päivässä on tapahtunut jotain todella ikävää, eikä äiti ole muistanut tehdä satuhierontaa kasvoihin vähään aikaan. Muutaman kerran viikossa, ennen nukkumaan menoa, tehtävä kasvosatuhieronta toimii meillä hyvänä ennaltaehkäisijänä narskuttelussa.”

- Äiti, Oulu -

Tilaan e-kirjan ainutlaatuiseen tarjoushintaan 9,90€ (normaalisti 18,00€)

100% tyytyväisyystakuu. Saat e-kirjan sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen.

"Pikkupeikko ja Kuu, satumainen rentoutumiskirja sai ilmiömäisen positiivisen reagoinnin aikaiseksi vilkkaassa luokassa. Opettaja mainitsi jo kirjastokäyntiaikaa varatessaan, että kyseessä on erittäin rauhaton ja levoton luokka. Tarkoituksenamme oli järjestää heille kirjaston puolesta ensin rentoutusharjoitus ja sen päälle he saisivat viettää rauhallisen lukuhetken.

Kirjan erinomaisesti tehoavien rentoutusharjoitusten jälkeen tämäkin erittäin eloisaksi tunnistettu luokka rauhoittui ja luki liki puolitoista tuntia kirjoja rentoutuneena ja täydellisessä harmoniassa. Opettaja oli meidän lisäksemme hyvin ilahtunut ja lainasi kirjan heti mukaansa. Todennäköisesti se on rentouttanut oppilaita heidän koulunsa eri luokilla myös tämän kirjastoreissun jälkeen.

Kiitos siis valtavan paljon suurenmoisesta kirjasta!"

- Susanne Mikkola, Kaustisen kirjasto -

Ketkä ovat tehneet tämän kirjan?

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Minkä ikäiselle lapselle tämä e-kirja soveltuu?

Tämän e-kirjan sisältämät mielikuvamatkat ja satuhieronnat soveltuvat yhtä hyvin leikki-ikäisille kuin sitä vanhemmillekin lapsille ja nuorille. Satuhieronnan tekeminen on itse asiassa hyvin rentouttavaa ja syvällistä myös aikuisille! Satuhieronnan tekemiselle ei siis ole ikärajaa.

Tämän kirjan tarinat puhuttelevat todennäköisesti kaikkein eniten juuri leikki-ikäisiä ja nuorempia kouluikäisiä, mutta kuten jo sanottiin, sen hyödyt voivat tulla näkyviin iästä huolimatta.

Miten tämän kirjan mielikuvamatkat ja satuhieronnat rentouttavat?

Satuhieronnan myönteinen, rauhallinen kosketus vaikuttaa rentouttavasti hermoston ja aivojen välityksellä koko kehoon. Tyynnyttävä, rauhoittava ja tuntuva kosketus laskee stressihormonitasoa ja vapauttaa mielihyvähormoneja. Tämä ohjaa lasta siirtymään stressitilasta rauhoittumisen tilaan.

Tällainen kosketus yhdistettynä turvallisiin ja jo itsessään rauhoittaviin mielikuvamatkoihin voi tukea erittäin hyvin lasta, jolle rauhoittuminen on muuten haastavaa tai jolla ilmenee esimerkiksi stressiperäisiä jännityksiä, kuten narskuttelua.

Tämän kirjan mielikuvamatkojen ja satuhierontojen avulla jopa kokonainen eloisaksi ja vilkkaaksi tunnettu lapsiryhmä rauhoittui nopeasti, kuten voit tämän verkkosivun alussa olleesta palautteesta lukea.

Lapset eivät välttämättä pysty rauhoittumaan ilman aikuisen tukea, vaan tarvitsevat siihen aikuisen apua ja ohjausta.

Jos hankin Pikkupeikko ja Kuu -digitaalisen kirjan, miten usein kirjan mielikuvamatkoja ja satuhierontoja tulisi tehdä, jotta niistä olisi hyötyä?

Satuhieronnan ja mielikuvamatkojen avulla toteutetuista yhteisistä rentoutumisen hetkistä on eniten hyötyä säännöllisesti tehtynä, mutta jo yksittäiset kerrat voivat olla hyvin merkityksellisiä. Anna niiden tulla teidän perheeseenne juuri teidän näköisesti.

“Lapsi todella tykkää, ja tämä [satuhieronta] toimii hyvänä apuna unen saamisessa. Rauhoittaa meidän energia-pakkauksen.”

Miten digitaalinen kirja toimii teknisesti?

Voit käyttää digitaalista kirjaa älypuhelimella, tabletilla, läppärillä tai pöytäkoneella. E-kirja ei siis unohdu helposti mihinkään, vaan on aina saatavilla siellä, missä esim. älypuhelimesi on.

Heti tilausvahvistuksen yhteydessä, sähköpostiisi tulee linkki, josta voit ladata digitaalisen kirjan saman tien käyttöösi.

Haluaisin ostaa e-kirjan lahjaksi, miten se onnistuu?

Onnistuuhan se! Tilaa kirja itsellesi ja voit sitten lähettää latauslinkin lahjansaajan sähköpostiosoitteeseen. Tämä on kaikista yksinkertaisin keino, saada lahja haluamallasi terveisillä perille.

Haluaisin tilata e-kirjaa yrityksen, yhdistyksen tai koulun käyttöön. Onnistuuko laskulla tilaaminen?

Ensisijaisesti suosittelemme tilaamaan tilausnappia painamalla. Se on nopein tapa ja säästää monta mutkaa. Otamme vastaan myös tilauksia sähköpostitse, mutta näiden laskujen käsittelystä tilitoimisto veloittaa 3 euroa lisää (eli tekemällä tilauksen nappia painamalla säästyt tuolta 3 euron laskutuslisältä). Mikäli kuitenkin sähköpostitilaus on valintasi, lähetä tilauksesi osoitteeseen: tilaukset@satuhieronta.fi.

Miksi Pikkupeikko ja kuu on digitaalinen kirja?

Haluamme tarjota mahdollisuuden tutustua Satuhieronnan rauhoittavaan vaikutukseen erittäin huokeaan hintaan, mutta silti tuoden kaiken sen tiedon ja taidon, johon Satuhieronta perustuu.

Satuhieronta yhdistää monien ammattilaisten tiedon ja taidon, lasten syvällisen hyvinvoinnin vaalimisen, ja jatkuvan halun tuoda käytäntöön sitä tietoa, miten hoitava kokemus Satuhieronta voi olla niin lapselle kuin tekijällekin.

Rakkaat asiakkaamme ovat auttaneet tämän menetelmän kehittämisessä koskettavien asiakaspalautteidensa kautta ja syvääkin syvemmillä kokemuksillaan Satuhierontaohjaaja -koulutuksissa.

Painettu kirja olisi paljon suurempi investointi, mutta tällainen huokeampi hinta toivon mukaan mahdollistaa sen, että Satuhieronta pääsee monien uusienkin perheiden ja lasten parissa työskentelevien ulottuville. Lapsille korvaamattomia hetkiä ovat ne hetket, joilloin he kokevat tulevansa hyväksytyiksi ja rakastetuiksi sanoin, teoin tai yhteisen kiireettömän ajan kautta.

 

Tilaan e-kirjan ainutlaatuiseen tarjoushintaan 9,90€ (normaalisti 18,00€)

100% tyytyväisyystakuu. Saat e-kirjan sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen.

"Kuu, olen tehnyt monia asioita. Olen etsinyt, löytänyt, valloittanut uusia vuoria, uinut kirkkaissa vesissä ja kulkenut loputtomia teitä uusiin maihin. Mitä on vielä sellaista, mitä en ole kokenut tai oppinut?"

Jos sinulla on jotain kysyttävää kirjaan liittyen, laita meille sähköpostia osoitteeseen tilaukset@satuhieronta.fi ja palaamme asiaan heti ensimmäisen hetken salliessa.