Kiitos myös osallistumisesta Rauhota-mut verkkokurssille ja Metsän joulu – lumoava satuhierontatarina - kirjasen (tai kirjasten) tilaamisesta. Saat painetun kirjasen itsellesi viimeistään 13.12 ja digitaalisen version jo 15.11 mennessä.

shadow-ornament

Luethan vielä alla olevat tärkeät ohjeet Rauhota mut - kurssia koskien:

Olemme lähettäneet antamaasi sähköpostiin vahvistusviestin tilauksestasi. Jos et löydä viestiä sähköpostistasi, tarkistathan roskaposti- ja tarjouskansiosi.

Löydät lähettämästämme sähköpostista linkin, jota klikkaamalla pääset kurssin kirjautumissivulle. Samassa sähköpostissa saat henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen sekä salasanan, joilla pääset kirjautumaan sisään kurssisivulle.

Kurssin ensimmäinen osio on auki nyt ja seuraavat neljä osiota avautuvat sen jälkeen joka toinen päivä. Voit toki tutustua vaikka kaikkiin heti.

Materiaalit ovat käytettävissäsi niin pitkään, kuin haluat. Muistutamme sinua sähköpostitse aina, kun uusi osio avautuu. Jos sinulla ilmenee jotakin kysyttävää, ole meihin yhteydessä: info@rauhotamut.fi.

Toivotamme sinulle antoisia hetkiä verkkokurssin ja Satuhieronnan parissa!

Tervetuloa mukaan,

toivottaa koko Satuhieronta-tiimimme eli Sanna, Kati ja Topi.

Jos sinulla on jotain kysyttävää kurssiin liittyen, laita meille sähköpostia osoitteeseen info@rauhotamut.fi ja palaamme asiaan heti ensimmäisen hetken salliessa.